dinsdag 16 september 2014

Oefenen voor een andere tijd met Tom Kniesmeijer en Bob Hutten

Op donderdag 9/11 (9 september) 2014 spraken in theater Markant op verzoek van de openbare bibliotheken in Noord Oost Brabant en Udenaar de Toekomst twee heren over onze sterk veranderende (kantelende) wereld. De aanleiding was de vijfde TrendRede, die op 9 september in Utrecht werd gepresenteerd. Initiatiefnemer Tom Kniesmeijer, die zichzelf als trendpsycholoog 'neerzet' nam de eerste helft van de avond in Uden voor zijn rekening. NĂ¡ de pauze reageerde de Veghelse ondernemer Bob Hutten (van Hutten catering) op deze rede en ging vervolgens door over zijn kijk op onze tijd, zijn sector (zeg maar de wereld die zorgt voor ons voedsel) en hoe hij in de 21e eeuw met 'zijn' samenwerkers omgaat om ... Tja, om wat: waarde toe te voegen en te 'regelen' dat er betekenis ontstaat.
Bob Hutten nam in zijn verhaal woorden ('beelden') uit de TrendRede me: systeemprikkers, ketenkrakers, nieuwe Geuzen en betekenisrevolutie.

Collega Jan maakte deze avond opnames en monteerde er twee filmpjes uit. De geluidskwaliteit is helaas niet altijd ideaal. Maar met bescheiden middelen kun u als kijker een beeld krijgen van deze avond die tegen de 400 bezoekers trok.

Deel 1 - Tom Kniesmeijer (9:00)Deel 2 - Bob Hutten (9:19)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten